Kock - i kombination med svenska
Restaurang och Livsmedel
Dagtid, 1200 poäng
En utbildning för dig som vill jobba med matlagning. Ett serviceyrke där arbetsuppgifterna kan variera.
Detta är en kombinationsutbildning. Med det menas att yrkesutbildningen till kock kombineras med studier i svenska för invandrare eller svenska som andraspråk på grundläggande nivå.
I utbildningen ingår någon form av APL.
Utbildningen är på heltid och du kan ha rätt till studiestöd från CSN.
Ansökan till utbildningar inom yrkesvux gör du tillsammans med studie- och yrkesvägledare i din hemkommun.Förkunskapskrav
SFI C
Ämnes-/kursplan
FIKTIV
Anmälningskod
KOCKSFISASKU
Skolform
Gymnasial utbildning
Kurser (9 st)
- Hygien (HYGHYG0)
- Orienteringskurs:introduktion till kurser inom kunskapsområden (KGYORI11C)
- Orienteringskurs:Valideringmot yrkesbevis (KGYORI11D)
- Livsmedels- och näringskunskap 1 (LIVLIV01)
- Matlagning 1 (MALMAL01)
- Matlagning 2 (MALMAL02)
- Matlagning 3 (MALMAL03)
- Matlagning 4 (MALMAL04)
- Specialkoster (MALSPE0)